29 Mart 2024 Cuma   16:44
Ziyaretci : 6815608

BAŞKAN ORMAN, ARİF ÇELİK İLE BİRLİKTE ANTALYA VALİSİ
MÜNİR KARALOĞLUNU ZİYARET ETTİ!..

                                            11 Ocak 2017 12:20

Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman Yönetim Kurulu Üyemiz Arif Çelik ile beraber Antalya Valisi Münir Karaloğlu’nu makamında ziyaret etti.  
 
Vali Münir Karaloğlu Beşiktaş'ın Türkiye'nin güzide kulüplerinden biri olduğunu ifade etti. Başkan Orman ve yönetimi ile kulübün başarılı bir dönemden geçtiğine işaret eden Vali Karaloğlu, "Geçen yıl şampiyon oldular, bu yıl da gayet iyi gidiyorlar. Antalya kış dönemi kampı için takımlarımızın tercih ettiği yerlerden bir tanesi. Turizm konusunda sıkıntı çektiğimiz bir dönemde Beşiktaş ve diğer kulüplerin Antalya'yı tercih etmeleri ve kamp yapmaları önemli. Beşiktaş’ın yurtiçi ve yurtdışında başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.
 
Ziyarette konuşan başkan Orman da: “Sayın Valimiz saygı duyduğum devlet adamı, çok sevdiğimiz bir büyüğümüz, buradayken bir nezaket ziyaretinde bulunmak istedim” dedi.  
 
Antalya'da güzel bir kamp geçirdiklerini, bu süreci sakatsız ve kazasız bitirip İstanbul'a pozitif bir şekilde dönmek istediklerini kaydeden Fikret Orman, Türkiye'nin zor günlerden geçtiğine dikkati çekerek: "Türkiye büyük bir ülke, aşacağız. Moralsiz bir toplum yaratılmaya çalışılıyor. Buna müsaade etmeyeceğiz" ifadelerine yer verdi.
 
Başkan Orman, Vali Karaloğlu'na ziyaret anısına "07" ve "53" numaralı iki Beşiktaş forması hediye etti. KHA

 
Atam İzindeyiz


   
   
 
booked.net

 




KALEANTALYA.COM ® TÜRK MOBİLYA SEKTÖRÜNÜN AÇILIŞ SAYFASI
Ana Sayfa   |    Hızlı EriÅŸim    |   Bilgi Ä°stek   |   Ä°letiÅŸim