18 Nisan 2024 Perşembe   14:24
Ziyaretci : 6822214
Türkiye’nin Tescilli Lider Kablo Üreticisi Hes Kablo
 
İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen 'Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu' araştırmasının sonuçları açıklandı. İSO 500 listesinde HES Kablo bu yıl da kablo sektöründeki liderliğini koruyarak, Genel Sıralamada  108. Kablo Sektör sıralamasında  ise 1. olarak yer aldı. 2004 yılından bu yana 15 yıldır üst üste Türkiye’nin lider kablo üreticisi konumunda olan HES Kablo, İSO 500 sıralamasındaki yeriyle Kayseri bölgesindeki tüm sanayi kuruluşları arasında da birinciliği elde etti.
 
Ülkemiz için üretmeye devam ediyoruz.
 
Hes Kablo olarak zirveden aldığımız güç 50 yıla yakın tecrübe ile enerjiden iletişime, bilişimden sanayiye kadar birçok farklı sektöre dünya standartlarında endüstriyel altyapı ürünleri sunmaktadır. 140’dan fazla ülkeye ihracat yapan entegre üretim tesislerinde yüksek kaliteli ürünler ile uluslararası arenada bilinir ve saygın bir marka haline gelen Hes Kablo Geleceğin ihtiyaçlarına yanıt veriyor. 
 
Yeni nesil ürün geliştirme çalışmalarımız ile Türk kablo endüstrisinin gelişmesine yatırım yapmaya devam ediyoruz. Sadece Türkiye'nin değil, dünyanın da mega projelerine ve mega kentlerine sunduğumuz özel çözümlerle  dünyada en ağır olma özelliğini taşıyan ve ilk defa üretilen 400 kV 3000 mm2 Ekstra yüksek gerilim kablo ürünlerimizle Türkiye’yi ve Dünya’yı geleceğe taşımaya devam ediyoruz...KHA®
 
 
 
Atam İzindeyiz


   
   
 
booked.net

 




KALEANTALYA.COM ® TÜRK MOBİLYA SEKTÖRÜNÜN AÇILIŞ SAYFASI
Ana Sayfa   |    Hızlı EriÅŸim    |   Bilgi Ä°stek   |   Ä°letiÅŸim