29 Mart 2024 Cuma   07:45
Ziyaretci : 6815359

           

STRESS FREE BEYAZ EV TEKSTİLİ;
KATALOG ÇEKİMLERİ VE ÜRÜN BİLGİLENDİRMESİ İLE
AKDENİZ BÖLGE PORTALINDA!..
16 KASIM 2021 15:15

STRESS FREE YORGAN - YASTIK

Kumaş içeriğinde yer alan karbon teller sayesinde vücutta biriken statik elektriği alarak, vücudun stresten arınmasına yardımcı olur.
Yorgan ve yastık üzerine geçirilen nevresim tk gibi kılıflar, ürünün etkisini engellemez.

800 gr ağırlığındaki Stress Free Yastık, dışında kullanılan karbon iplik sayesinde statik elektriklenmeyi önler, dolgun yapısı ile baş, boyun ve omuzları kavrayarak, kesintisiz uyku keyfi sunar. Fermuarlı, kapitoneli dış kılıfı ihtiyaç olması durumunda 30 derecede yıkanabilir. Ürün iç dolgusu kartanesi elyaftır.

STRESS FREE YATAK KORUYUCU SIVI GEÇİRMEZ ALEZ

Yumuşak tuşeli örgü kumaşı, sıvı geçirmeyen laminasyonlu yapısı, fitted kenarları ile yatağın dört tarafını kavraması ve kumaş içeriğinde kullanılan relaxtic apre özelliği ile vücutta biriken statik elektriklenmeyi önler, yatağın uzun yıllar kirlenmeden kalmasını sağlar.
Yatak ebatlarına ve yüksekliklerine uyumlu tasarlanan yeni alezlerimizde çarşaf kullanımı ürünün etkisini engellemez.

STRESS FREE VISCO YASTIK

Farklı uyku şekillerine uyum göstererek boyun ve omuzlardaki basınç noktalarının rahatlamasına yardımcı olur. Bu sayede boyun ve omuz ağrılarını hafifletip, uyku sırasında oluşan istem dışı hareketleri engeller.
Stress apreli örme kumaş özelliği ile hava geçirgenliği maksimum seviyede sağlanır, vücuttaki statik elektriklenmeye engel olur. Fermuarlı dış kılıf, ihtiyaç olması halinde kolaylıkla yıkanabilir.
 

           

 
Atam İzindeyiz


   
   
 
booked.net

 




KALEANTALYA.COM ® TÜRK MOBİLYA SEKTÖRÜNÜN AÇILIŞ SAYFASI
Ana Sayfa   |    Hızlı EriÅŸim    |   Bilgi Ä°stek   |   Ä°letiÅŸim