28 Mart 2024 Perşembe   17:24
Ziyaretci : 6815073

 “MONDİ’DE FİYATLAR DONUYOR, ENFLASYON ERİYOR.
%10 EXTRA İNDİRİMLE HEM EVİNİZ HEM BÜTÇENİZ RAHATLIYOR” 

                                                                                                                       12 Ekim 2018 17:20
 
 
Mevcut Kampanyamız; 11 Ekim 2018 - 31 Aralık 2018 tarihleri arasında da geçerli olacaktır. 
 
Tüm ürün gruplarında rekabetçi fiyat politikası izlenmeye devam edilecektir.
 
Döşemeli ürün grubunda;bir önceki kampanya döneminde Story, Lilya, Minas, Bahama serilerinde (Kanepe, Oturma Grubu ve Köşe Takımları)  sunulan fiyat avantajları bu dönemde de devam edecektir. 
 
Panel ürün grubunda; bir önceki kampanya döneminde Vienna, Mabel, Carina serilerinde (Yatak ve yemek odaları, vienna serisinde ilave olarak genç odası) sunulan fiyat avantajları bu dönemde de devam edecektir. 
 
Tek kişilik Stella Yatak+Enzo Baza+Enzo Başlık+Stella Yorgan+Stella Alez+Stella Yastık tan oluşan 6 parça ürün 1.143.-TL fiyatla tüketicilerimize sunulacaktır.
 
Bu kampanyaya özel olarak  Silver-X yatakta net %25, Magic 5 Zone ve King Plus yataklarda net %10 indirim avantajı sunulacaktır. 
 
Genç odası döneminde bu döneme özel cazip fırsat oluşturabilmek amacıyla Fora Genç Odasında net %20 indirim yapılmıştır.
 
Ev Tekstili ürün grubunda bir önceki kampanya döneminde EcoLine Yastık (13 TL) Star Yorgan (Tek kişilik 71, Çift Kişilik 81 TL) ürünlerinde sunulan fiyat avantajları bu dönemde de devam edecektir. 
 
Baza/Başlık ürün grubunda bir önceki kampanya döneminde Tango Baza/Başlık, Enzo Baza/Başlık ürünlerinde sunulan fiyat avantajları bu dönemde de devam edecektir. 
 
Yatak ürün grubunda bir önceki kampanya döneminde Zero Stress yatakta sunulan fiyat avantajları bu dönemde de devam edecektir.
 
Sehpa ürün grubunda; serimizde bulunan tüm sehpalarda (orta, zigon, köşe, fiskos, yan sehpaların tamamında) sunulan %30 indirim avantajı bu dönemde de devam edecektir.
 
Yatak ürün grubunda; Sleep Score Blue Motion ve Body Balance yatak satın alan tüketicilerimize İnci Nevresim takımı hediye edilecektir.
 
 
Atam İzindeyiz


   
   
 
booked.net

 




KALEANTALYA.COM ® TÜRK MOBİLYA SEKTÖRÜNÜN AÇILIŞ SAYFASI
Ana Sayfa   |    Hızlı EriÅŸim    |   Bilgi Ä°stek   |   Ä°letiÅŸim